La setmana passada vam rebre la visita dels nostres col·legues italians Lauro Simeone de Fruit Net system i Eraldo Secchi de Denora Next. Van realitzar unes xerrades tant a Phytolleida com a Calahorra sobre tècniques i usos de Verdeviva per a la convivència de bactèries i control de malalties i fongs en pera, poma i fruita d’òs.
Així mateix tambè van visitar diverses finques i van realitzar una interessant reunió i visita a les instal·lacions d’IRTA.

La semana pasada recibimos la visita de nuestros colegas italianos Lauro Simeone de Fruit Net System y Eraldo Secchi de Denora Next. Nos ofrecieron unas charlas tanto en Phytolleida como en Calahorra sobre técnicas y usos de Verdeviva para la convivencia de bacterias y control de enfermedades y hongos en pera, manzana y fruta de hueso.
También visitaron diversas fincas y tuvieron una interesante reunión y visita a las instalaciones de IRTA.